بهترین وکیل طلاق توافقی در کرج کیست؟
بهترین وکیل شخصی است که به صورت تخصصی در حوزه طلاق توافقی فعالیت داشته و با توجه به مهارت و توانایی که در این زمینه دارد در کوتاه ترین زمان ممکن حکم طلاق را بدون نیاز به حضور زوجین از دادگاه دریافت می کند. با توجه به این که در این نوع طلاق زوجین از قبل در مورد کلیه مسائل و تعهدات به تفاهم و توافق رسیده اند لذا دادگاه ضمن بررسی این توافق نامه و تایید آن گواهی عدم سازش را برای آنان صادر خواهد کرد.
ویژگی های بهترین وکیل طلاق توافقی در کرج
بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران یا کرج دارای تجربه و سابقه کافی در امور حقوقی و خانواده می باشد و از بضاعت علمی و آگاهی بر اساس قوانین روز برخوردار است. بهترین وکیل طلاق توافقی در کرج دارای شخصیت پر انرژی و مثبت بوده و از علم روانشناسی نیز بهره مند می باشد و برای ارائه خدمات حقوقی به مراجعه کنندگان و همچنین ارائه جلسات مشاوره محیط مناسبی با دسترسی آسان را فراهم می کند.
برخی از مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است:
⭐ سطح وکیل: | وکیل پایه یک دادگستری |
⚖️ تخصص: | خانواده، ملکی، حقوقی، ثبتی، کیفری |
📝 خدمات: | مشاوره رایگان+پیگیری پرونده |
✔️ میزان موفقیت: | 90% موفقیت پرونده ها |
💰 هزینه وکیل: | بر اساس سختی پرونده |
شرایط طلاق توافقی به چه صورت است؟
همانطور که گفتیم طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجین برای جدایی تفاهم دارند و هرگونه توافقی که در زمینه مسائل مالی و غیرمالی از قبیل حضانت فرزندان، مهریه، نفقه و غیره داشته باشند دادگاه آن را محترم دانسته و می پذیرد. البته به شرطی که توافقات فوق الذکر کاملا مکتوب بوده و به امضای طرفین رسیده باشد.
به عنوان مثال زوجین در این توافقنامه اعلام می کنند که زن مهریه خود را در ازای حق طلاق می بخشد و یا بالعکس این که زوجه تمام مهریه خود را به صورت یک جا و کامل از مرد دریافت می کند و یا در این مورد زوجین برای نحوه پرداخت با هم به توافق می رسند. توجه داشته باشید در تمامی این موارد رای دادگاه براساس توافق زوجین منعکس شده و قابلیت اجرا دارد.
زوجینی که برای طلاق تفاهمی به بهترین وکیل طلاق توافقی در کرج مراجعه می کنند در اولین مرحله وکیل در مورد توافقات میان زوجین از آن ها سوال کرده و بعد از تشکیل صورتجلسه در این مورد از زوجین تقاضا می کند که ذیل آن را امضا کنند. در مرحله بعد وکیل طلاق توافقی به وکالت از جانب زوجین برای ثبت دادخواست اقدام می کند و رای عدم سازش براساس توافق میان زوجین از جانب دادگاه خانواده صادر می شود.
بعد از صدور رای عدم سازش، زوجین به مدت 90 روز مهلت دارند برای ثبت طلاق به یکی از دفترخانه های ثبت طلاق در کشور اقدام کنند در صورت اتمام مهلت تعیین شده رای صادره باطل اعلام می شود و چنانچه کماکان قصد طلاق داشته باشند باید کلیه مراحل را مجددا از ابتدا انجام دهند.
حقوق زن در طلاق توافقی
زن در طلاق دارای حقوقی از جمله مهریه، نفقه، اجرت المثل و بسیاری حقوق دیگر است. اما همان طور که گفته شد، طلاق توافقی یعنی طلاقی که با توافق طرفین رخ می دهد. در این نوع طلاق، زن و مرد نسبت به همه موارد با یکدیگر به توافق می رسند. ممکن است زن با رضایت حقوق خود را ببخشد و یا همه را طلب نماید. اما از نظر قانونی تمام حقوق وی به او تعلق می گیرد. آن چه اهمیت دارد این است که موضوع مورد رضایت و توافق زن و مرد باشد.
اما در برخی موارد ممکن است توافق به این صورت باشد که زن در مقابل برخی از حقوق خود، حق دیگری را بگیرد. مثلا مرد در ازای بخشش مهریه، راضی به طلاق می شود یا زن برای گرفتن حضانت فرزندان از حق مهریه و نفقه خود بگذرد. گاهی هم ممکن است زوجین به این توافق برسند که زن مهریه خود را به صورت اقساطی و ماهیانه دریافت نماید. اما بهتر است که چنین تصمیماتی به صورت رسمی ثبت گردند تا پس از طلاق طرف مقابل نتواند نسبت به تعهدات خود بی توجهی و بی مسئولیتی نماید.
مطالب ارائه شده در این مقاله، با یک جلسه مشاوره حضوری با بهترین وکیل طلاق توافقی در کرج برابری می کند. بنابراین تا انتهای این مقاله همراه من باشید.
مقاله: بهترین وکیل مهریه در کرج
وکیل طلاق توافقی در کرج با توجه به نوع طلاق، پروسه ساده تری را نسبت به شهرهای دیگر طی می کند و از همین رو است که بسیاری از مراجعین حضوری بنده خواهان طلاق توافقی فوری هستند.
طلاق توافقی چیست؟
طلاق، روش معمول انحلال عقد نکاح دائم، به قدری عمومیت دارد که تنها راه جدایی زن و مرد از یکدیگر محسوب می شود.
حال زمانی که زن و شوهر نسبت به انجام طلاق توافق دارند، روند انجام طلاق با سرعت بیشتر و سختگیری کمتری پیش می رود.
اگر بخواهم طلاق توافقی را اجمالاً تعریف کنم باید بگویم که؛ رضایت همزمان زن و مرد به طلاق که معمولاً با بخشیدن مالی یا حقوقی از جانب زن به مرد (جهت گرفتن رضایت مرد به طلاق) صورت می گیرد که در حقوق با خلع و مبارات آن را می شناسیم.
با این حال آنچه در طلاق توافقی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ توافق زن و شوهر بر انجام طلاق توافقی و همچنین توافق در مورد مهریه، حضانت فرزندان، نحوه و مدت زمان ملاقات فرزند و مقدار نفقه آنها است.
شرایط طلاق توافقی در کرج
امّا بپردازم به شرایط درخواست طلاق توافقی …
مبنای طلاق توافقی از دو نهاد حقوقی خلع و مبارات منشأ می گیرد. بدین معنا که یکی از زوجین یا هر دو آنها از زندگی با دیگری کراهت دارد.
تعریف طلاق خلع: ماده 1146 قانون مدنی مقرر داشته است که طلاق خلع آن است که؛ زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد در مقابل مالی که به شوهر می دهد طلاق بگیرد.
مقاله: قانون جدید طلاق از طرف زن
تعریف طلاق مبارات: ماده 1147 قانون مدنی طلاق مبارات را تعریف می کند که؛ طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد (زن از مرد و مرد از زن). به عبارت دیگر؛ به جهت خلع یا مبارات، خانم مبلغی به مرد می بخشد و متقابلاً مرد خانم را طلاق می دهد.
مبلغی که در این نوع طلاق، خانم به زوج پرداخت می کند می تواند شامل تمام یا قسمتی از مهریه یا هر مال دیگری باشد.
امّا یک نکته بسیار مهم…
در طلاق خلع (کراهت زن از شوهر)، میزان بخشش مال می تواند کمتر یا بیشتر از مهریه باشد. امّا در طلاق مبارات (کراهت طرفین از هم)، مبلغ بخشش نباید از مهریه خانم بیشتر باشد.
بخشنامه جدید طلاق توافقی ۱۴۰۲
آخرین قانون تصویب شده در رابطه با طلاق توافقی، قانون حمایت خانواده مصوب 1/12/1391 است. امّا در تاریخ 1/9/97 نکاتی در رابطه با طلاق توافقی نظیر هزینه ها، مراحل و … تغییر کرده است.
تذکر: من تمام بخش های این مقاله را براساس جدیدترین قوانین برای شما کاربر محترم آسا وکیل نگارش کرده ام.
مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی
از مدارک لازم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی، صدور گواهی عدم امکان سازش و اجرای صیغه طلاق می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اصل عقدنامه (در صورت در دسترس نداشتن عقدنامه باید به دفترخانه ازدواج خود مراجعه و رونوشت آن را اخذ نمایید)
- کارت ملی طرفین و همین طور شناسنامه طرفین
- گواهی عدم بارداری خانم
- گواهی پزشکی قانونی در صورت سلامت بکارت (شرایط خاص)
- توافقنامه طلاق توافقی زوجین
- همچنین در صورت داشتن وکیل طلاق توافقی (آسا وکیل)، وکالتنامه نیز باید ضمیمه دادخواستتان شود
طلاق توافقی بدون مشاوره
اجباری بودن مشاوره طلاق توافقی نشئت گرفته از ماده 25 قانون حمایت از خانواده می باشد که دادگاه را ملزم به ارجاع زوجین به مشاوره خانواده می کند.
متن قانون به شرح زیر است:
«در صورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد. در این موارد طرفین می توانند تقاضای طلاق توافقی را از ابتدا در مراکز مذکور مطرح کنند.»
برای حضور در جلسات مشاوره ابتدا زوجین باید در سامانه تصمیم (سامانه ای که جهت نوبت دهی ایجاد شده است) ثبت نام کنند.
انتخاب زمان حضور و مرکز غربالگری می تواند اختیاری و توسط زوجین انجام گیرد. سپس زوجین در تاریخ تعیین شده به مرکز غربالگری مراجعه می کنند تا به یکی از مرکزهای مشاوره معرفی شوند.
پس از آن که جلسات مشاوره به اتمام رسید؛ (معمولاً 5 جلسه است) اگر سازش بین زوجین برقرار نشود و همچنان تصمیمشان جهت طلاق توافقی به قوت خود باقی بماند، مرکز مشاوره مذکور گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می نماید.
بعد از دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق از مرکز مشاوره، نوبت به ثبت دادخواست طلاق توافقی می رسد که باید در دفاتر خدمات الکترونیک انجام شود.
با ثبت دادخواست در این دفاتر و صدور ابلاغیه توسط دادگاه، زوجین باید در مدت مشخص شده در ابلاغیه در دادگاه حضور پیدا کنند.
جهت تسهیل این مراحل؛ حضور یک وکیل مجرب به شدت کمک کننده است و حتی می توانید ثبت دادخواست در دفاتر خدمات الکترونیک، حضور در دادگاه و حتی دفتر طلاق را به وکلای خبره آسا وکیل بسپارید.
مراکز غربالگری و مشاوره خانواده
زمانی که زوجین در سامانه تصمیم ثبتنام می کنند؛ همراه با تعیین زمان مراجعه، یک کد رهگیری نیز به آن ها داده می شود.
سپس با مراجعه به مراکز غربالگری، زوجین باید فرم سؤالات را تکمیل کنند و پس از اصرار زوجین به طلاق توافقی به مراکز مشاوره خانواده (مشاوره اجباری) ارجاع داده می شوند.
هزینه مشاوره اجباری طلاق توافقی
هزینه مشاوره برای هر جلسه مشاوره تا این تاریخ (تاریخ این مقاله) 52 هزار تومان می باشد.
هزینه مشاوره در مراکز مشاوره خانواده و ادامه هزینه های طلاق توافقی را در مقاله زیر به صورت جداگانه برای شما شرح داده ام.
مقاله: هزینه طلاق توافقی به عهده کیست
تعداد جلسات مشاوره طلاق توافقی
تعداد جلسات الزامی حداقل 5 جلسه است که 45 تا سه ماه زمان می برد که این مدت زمان بستگی به مرکزی که زوجین انتخاب می کنند، دارد. بنابراین؛ بهتر است که برای انتخاب مرکز بهتر و صرفه جویی در مدت زمان مشاوره با وکلای آسا وکیل مشورت لازم را به عمل آورید.
طلاق توافقی و مهریه در دوران عقد
اگر طلاق توافقی در دوران عقد (قبل از رابطه زناشویی) اتفاق بیفتد، مهریه خانم نصف خواهد بود؛ که به علت توافقی بودن می توانند توافق کنند که همان مبلغ نصف را ببخشد یا قسمتی از آن را و یا کلاً طور دیگری توافق کنند.
طلاق توافقی و مهریه بعد از ازدواج
بعد از ازدواج تمام مهریه متعلّق به خانم است که در صورت طلاق توافقی چنانچه توافق کنند، می تواند آن را ببخشد تا زوج را راضی به طلاق کند.
تذکر: حال باید بگویم که طلاق توافقی از نوع طلاق بائن (غیر قابل رجوع) می باشد. امّا اگر زوجه رجوع به عوض کند؛ یعنی اگر بعد از طلاق از بخشیدن مهریه خود پشیمان شود و مهریه اش را مطالبه کند، حق رجوع نیز برای مرد فراهم می شود و دیگر طلاق حکم بائن را نخواهد داشت.
گرفتن مهریه بعد از طلاق توافقی
اگر توافق زوجین بر این باشد که خانم مهریه اش را دریافت کند و طلاق توافقی نیز صورت بگیرد، طبق توافق و قرارها باید مهریه به خانم داده شود.
امّا بپردازم به موقعیت بخشیدن تمام یا قسمتی از مهریه و انجام طلاق توافقی که روشی معمول تر و متداول تری در طلاق توافقی است.
در این حالت خانم تمام یا قسمتی از مهریه اش را بخشیده و طلاق توافقی هم صورت گرفته. امّا بعد از مدتی خانم تقاضای مهریه می کند؛ در این حالت، برخلاف ذات طلاق توافقی که طلاقی غیرقابل رجوع است، برای مرد حق رجوع ایجاد می شود.
دانستیم که طلاق توافقی خود طلاقی بائن (غیرقابل رجوع) است؛ حالا اگر در طلاق توافقی مرد به دلیل آن که طلاق از جهاتی دیگر نیز بائن است (مانند طلاق زن یائسه) حق رجوع به زن را نداشته باشد، زن نیز حق درخواست دوباره مهریه را نخواهد داشت.
نکته مهم: اگر در طلاق توافقی شرط شود که بدون رجوع زن به مهریه یا مالی که درازای طلاق توافقی بخشیده است شوهر حق رجوع داشته باشد، این شرط به دلیل مخالفت با مقتضای (ذات) طلاق توافقی باطل و مبطل است.
نفقه در طلاق توافقی
نفقه نیز همانند مهریه از حقوق مالی خانم می باشد که در ماده 1107 قانون مدنی گفته و عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض.
نفقه برخلاف مهریه (که خانم به محض عقد مالک آن میشد و مقدار مشخصی داشت)، در طول زندگی در صورت تمکین صاحب آن می شود که مقدارش بهطور دقیق مشخص نیست.
برای طلاق توافقی، تعیین و تکلیف نفقه باید میان زوجین مشخص و حل و فصل شود و در توافقنامه طلاق توافقی نیز ذکر گردد.
اگر خلاف این باشد، یعنی زوجین در مورد نفقه به توافق نرسند در این صورت گواهی عدم امکان سازش توسط دادگاه صادر نمی شود که با صادر نشدن این گواهی طلاق توافقی هم اتفاق نمی افتد.
اجرت المثل سال 1402 در طلاق توافقی
اجرت المثل نیز از حقوق مالی خانم می باشد. امّا به اندازه مهریه و نفقه از درجه بالایی برخوردار نیست و اجرت المثل ایّام زوجیت در تبصره ماده 336 قانون مدنی اینگونه تعریف شده است:
«چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهده وی نبوده و عرفا برای آن کار اجرت المثل باشد؛ به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می نماید.»
برای اینکه خانم مستحق اجرت المثل شود باید تمام شرایط تبصره ماده 336 را داشته باشد.
همچنین در صورت ادعای خانم مبنی بر اجرت المثل، اثبات قانونی این ادعا نیز به عهده خود او می باشد.
حضانت فرزند در طلاق توافقی
خب فکر می کنم بهترین موقع است که به یکی دیگر از سؤالات پرتکرار کاربران عزیز آسا وکیل که در مشاوره های حضوری و تلفنی هم از بنده می پرسند پاسخ دهم.
در طلاق توافقی حضانت فرزند با کیست؟
حق و تکلیف پدر و مادر
مطابق قانون، نگهداری اطفال هم حق و هم تکلیف پدر و مادر است. حضانت بیشتر به معنای نظارت بر حفظ جسم و جان کودک است. فلذا در ماده 1173 قانون مدنی شامل تربیت و تعلیم و پرورش روحی و معنوی کودک نیز می شود.
مقاله: حضانت فرزند بعد از طلاق
حضانت فرزند یک تکلیف قانونی است، توافقات خلاف آن از درجه اعتبار ساقط است امّا توافق زوجین در انتقال حضانت به یکدیگر، اشکالی ندارد. بنابراین در طلاق توافقی که همه چیز بنا بر توافق زوجین است، در مورد حضانت فرزندان خود نیز می توانند توافق نمایند.
حق تقدم پدر مادر در برابر یکدیگر
در حالت معمول برای حضانت و نگهداری طفلی که پدر و مادر او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن 7 سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.
بعد از 7 سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت فرزند با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد (تبصره ماده 1169).
از این تبصره نتیجه می گیریم که بعد از هفت سالگی در صورت نداشتن اختلاف، پدر و مادر خود می توانند در این زمینه توافق نمایند.
ازآنجایی که موضوع بحث ما طلاق توافقی می باشد؛ در صورتی که زوجه درازای بخشش مالی مثل مهریه، حق حضانت را با موافقت زوج کسب نماید، این توافق تابع ماده 10 قانون مدنی لازم الاتباع و غیرقابل رجوع است.
البته ماده 41 قانون حمایت خانواده را نباید فراموش کنیم که می گوید:
«هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.»
قطعاً تا اینجای کار متوجه شده اید که وکیل طلاق توافقی در کرج (و البته سایر شهرها) دیگر یک نیاز نیست. بلکه برای هریک از زوجین می تواند به یکی از الزامات پروسه طلاق توافقی تبدیل شود.
حق ملاقات
ماده 1174 قانون مدنی می گوید:
«…هر یک از والدین که طفل تحت حضانت او نمی باشد، حق ملاقات طفل را دارد. تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوطه به آن در صورت اختلاف بین والدین با محکمه است.»
هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند؛ یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، به پرداخت جزای نقدی محکوم می شود.
نفقه فرزندان در طلاق توافقی
نفقه اولاد
مطابق قانون؛ نفقه اولاد بر عهده پدر است. پس از فوت پدر یا عدم قدرت او، پرداخت نفقه به عهده اجداد پدری است و در صورت نبودن پدر و اجداد پدری و یا عدم قدرت آن ها نفقه بر عهده مادر است.
هرگاه مادر هم زنده و یا قادر به پرداخت نفقه نباشد به عهده اجداد مادری و اجداد پدری است.
زوجین در طلاق توافقی نیز در زمینهٔ نفقه فرزندان می توانند به دلخواه خودشان به توافق برسند و برحسب توافقشان، نفقه فرزندان می تواند بر عهده مادر باشد یا بر عهده پدر.
ارکان نفقه
ماده 1204 ارکان نفقه را مسکن، البسه، غذا و اثاث خانه به قدر رفع نیاز با در نظر گرفتن درجه استطاعت منفق (نفقه دهنده) نام برده است.
تذکر: نفقه تنها محدود به موارد نام برده شده در ماده مذکور نیست. بلکه نفقه در واقع چیزی است که برحسب عرف، برای گذراندن زندگی شخص لازم است مانند هزینه درمان و تحصیل.
جهیزیه در طلاق توافقی
درصورتی که ثابت شود جهیزیه را زوجه یا خانواده او خریده اند، مالک بی قید و شرط جهیزیه خواهند بود.
برای اثبات این موضوع 2 روش معمول است:
- یکی تهیه لیست سیاهه؛ بدین معنا که تمام وسایلی که به عنوان جهیزیه خریداری شده توسط خانواده خانم لیست می شوند و به امضای چند نفر از خانواده های دو طرف و داماد در می آید.
- روش دیگر، نگهداری فاکتورهای خرید جهیزیه است. لیست سیاهه و فاکتورهای خرید جهیزیه از مدارکی هستند که برای اثبات مالکیت جهیزیه می تواند به دادگاه ارائه شود.
بنابراین جهیزیه از اموال زوجه است که در توافقنامه طلاق توافقی باید تعیین و تکلیف شود و گواهی عدم امکان سازش صادر شود.
توافق نامه طلاق توافقی و اعتبار آن
توافقنامه طلاق توافقی بدان معناست که زوجین توافقاتشان بر روی مسائلی از قبیل میزان حقوق و تکالیف زوجین، نفقه، حضانت، مهریه و استرداد جهیزیه را در قالب توافقنامه ای به دادگاه ارائه دهند.
این توافق نامه در نزد دادگاه اعتبار دارد و مطابق آن رای صادر می کند. مگر اینکه؛ در رابطه با حضانت، توافقی برخلاف مصلحت کودک صورت گرفته باشد.
دادگاه صالح برای رسیدگی به طلاق توافقی
ماده 4 قانون حمایت خانواده 18 مورد از مواردی را که در صلاحیت دادگاه خانواده است را نام برده که بند 9 این قانون به طلاق اشاره کرده است. بنابراین دادگاه صالح برای رسیدگی به طلاق از جمله طلاق توافقی دادگاه خانواده خواهد بود.
طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور
اگر زوجین یا یکی از آن ها خارج از کشور باشند مانعی در روند رسیدگی در دادگستری ایران توسط وکلای طرفین نخواهد بود.
تنها باید شرایطی را مطابق با ماده 34 قانون آیین دادرسی مدنی در نظر بگیرند که از جمله این شرایط تعیین وکیل و وکالتنامه طرفین است که به 3 طریق انجام می شود:
حالت اول: زوجین یا یکی از آن ها می توانند با مراجعه به سفارت و یا کنسولگری ایران در آن کشور، به یکی از آشنایان مورد اعتماد خود در ایران وکالت دهند تا او بتواند در ایران با در دست داشتن آن وکالت نامه روند رسیدگی طلاق وی را به پیش ببرد.
حالت دوم: با مراجعه به سفارت و یا کنسولگری می توانند به جای وکالت دادن به آشنایان و یا اقوام به طور مستقیم به یک وکیل دادگستری (آسا وکیل) وکالت دهند تا کارهای طلاق را در ایران انجام دهد.
حالت سوم: برای زوجینی که یکی در ایران و یکی در خارج از ایران حضور دارد. در این حالت طرفی که خارج از کشور است می تواند به همسر خود در ایران وکالتنامه دهد تا او با همان وکالت به وکیل برای طلاق توافقی در کرج مراجعه کند.
تنظیم وکالتنامه طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور
زوج یا زوجه ای که برای تنظیم وکالتنامه به سفارت یا کنسولگری مراجعه می کند برای نوشتن متن وکالتنامه می تواند از متن موجود در (سامانه میخک) استفاده کند.
سامانه میخک مخفف عبارت «مدیریت یکپارچه خدمات کنسولی»، سامانه ای است که سازمان وزارت امور خارجه ایران جهت دسترسی آسان و ساده برای کاربران تشکیل داده است که از جمله کاربردهای آن تنظیم انواع وکالتنامه می باشد.
نکات مهم در تنظیم وکالتنامه طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور را اکنون عنوان خواهم کرد که خواهشمندم به دقت مطالعه کنید:
- هرگز از این مورد غافل نشوید که از لازمه های یک وکالتنامه بی نقص که در دادگاه خانواده نیز مورد قبول واقع شود، مشاوره و مشورت با یک وکیل کارکشته دادگستری است.
- گفتیم که در طلاق توافقی زوجه میتواند تمام یا بخشی از مهریه، نفقه، اجرتالمثل و یا هر حق مالی خود را به زوج ببخشد.
حال باید خانم اختیار بخشش هر کدام از این موارد را که می خواهد، به وکیل خود بدهد و در وکالتنامه قید کند.
تذکر: اگر تمام مهریه مورد بخشش واقع نمی شود باید در وکالتنامه صراحتاً قید شود که چه میزان مورد بخشش است.
- همچنین اختیارات وکیل طلاق توافقی را در خصوص حقوق غیرمالی خود مانند تکلیف حضانت فرزندان صغیرشان، میزان نفقه و روزهای ملاقات فرزندان نیز باید در وکالتنامه قید کنند.
- اگر زوجین برای رفتن به دفتر طلاق و اجرای صیغه طلاق مایل نباشند و بخواهند این اختیار را به وکیل خود بدهند که به جای آن ها در دفترخانه حاضر شود باید حق این اختیار را در وکالتنامه قید کنند.
- اگر آقا وکالت می دهد باید در وکالتنامه خود اختیار قبول بخشش تمام یا قسمتی از حقوق مالی خانم را به وکیل اعطا کند.
به پایان این مقاله از سایت آسا وکیل رسیدیم و امیدوارم که این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد.
در صورتی که همچنان برای شما سؤال و یا ابهامی در زمینه طلاق توافقی وجود دارد و یا به مشاوره طلاق توافقی در کرج نیاز دارید، می توانید یک وقت مشاوره حضوری رزرو کنید.